Björnen sover (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (231.0 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 7)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2022-04-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113121017
Björnen sover (ljudbok)

Björnen sover Ljudbok

(277 röster)  |  Läs 6 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2022-04-07

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En hisnande bladvändare om vad begäret efter hämnd kan få en människa att göra.

En man hittas brutalt mördad i sitt hem utanför Norrköping. Inuti den sargade kroppen ligger en nalle. Gosedjuret leder kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander till Filippa Falk, en före detta polis som lever med skyddad identitet. Hon har drabbats av en fruktansvärd tragedi och är den enda som har en koppling till gärningsmannen. Men vill hon verkligen hjälpa polisen att lösa fallet?

Samtidigt som åklagare Jana Berzelius försöker spåra upp mördaren gör sig hennes mörka förflutna påmint. Hon tar till alla medel för att skydda mannen hon älskar. Men han har kommit hennes hemlighet på spåren, och bestämt sig för att ta reda på sanningen. Oavsett vad det kan kosta honom.

Björnen sover är den sjunde delen i serien om Jana Berzelius. Här ställs Jana inför ett nervkittlande mordfall med oväntade vändningar. Samtidigt får hon allt svårare att dölja var hon kommer ifrån och vem hon egentligen är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Björnen sover. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Stickspår?
  -, 8 januari 2023

  Har inte kommit så långt ännu men det verkar lovande. Störigt dock att det är något annat ljudspår som klipps in vid ca 4:30.

 2. Väntar på nästa
  -, 18 juni 2022

  Kan inte sluta lyssna förrän den är slut.

 3. Bladvändare.
  Fia, 1 juni 2022

  Har lyssnat på alla delar och alla var väldigt spännande och välskrivna. Det blir en del upprepningar om man lyssnar/läser alla delar i följd men är nog bra om man inte lyssnar i ordningsföljd. Det som drar ner betyget rejält är uppläsaren för de sista 4 delarna som har en irriterande och överdriven "dialekt".

 4. Sveriges svar på Jon Nesbø
  Stig Silden, 29 april 2022

  Enda en gang leverer Jana. Spenningen holder gjennom hele boken. Liker måten hun skriver på. Ser frem til neste i denne serien.

 5. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 14 april 2022

  Den här boken, Björnen sover, är den sjunde boken i serien om Jana Berzelius. Jag har läst alla dom tidigare böckerna, och jag har tyckt om dom allihopa. Och den här boken var inget undantag, för den var lika bra som dom tidigare böckerna, tycker jag. Jag kan absolut rekommendera bokserien, och jag kommer att fortsätta att följa åklagare Jana Berzelius och dom andra i kommande böcker.

 6. Bra som väntat
  - (Borås), 14 april 2022

  Bra skrivet och spännande som de andra böckerna i serien ser fram emot nästa bok.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Emelie Schepp