Med hjärtat i handen och nerverna utanpå : orka livet som npf-förälder (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2022-08-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lidström, Kristin (form)
Dimensioner
232 x 155 x 16 mm
Vikt
396 g
SAB
Vlad
ISBN
9789113121413

Med hjärtat i handen och nerverna utanpå : orka livet som npf-förälder

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-19
249
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Som förälder till ett barn med neuropsykiatrisk diagnos känner du dig ofta ensam, missförstådd och som en krigare för ditt barn. Den här boken, skriven av två föräldrar till barn med diagnoser, erbjuder såväl igenkänning som enkla råd så att du själv kan må bättre och orka med npf-familjelivets utmaningar.

Hur du tar svåra samtal med skolan, enkla tekniker för återhämtning, hur ni klarar parrelationen eller parerar välmenta råd från personer i omgivningen. När det känns som att nerverna sitter utanpå behövs konkreta verktyg!

Författarna bjuder på personliga berättelser ur vardagen, både gripande och igenkännande, blandat med tips från experter på områden som stress och utmattning, svåra samtal samt familjestöd. Här finns hjälp för att orka med att vara en bra förälder, kunna släppa skam- och skuldkänslor och ha kraft över till dig själv. Boken är också till dig som är vän, anhörig och till dig som möter npf-föräldrar i din yrkesvardag, så att du kan stötta och hjälpa på bästa sätt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Med hjärtat i handen och nerverna utanpå : orka livet som npf-förälder
  2. +
  3. Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå sig på tonåringen och få en bättre relation och dialog

De som köpt den här boken har ofta också köpt Koden till tonårshjärnan : konsten att förstå s... av Lena Skogholm (inbunden).

Köp båda 2 för 478 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Med hjärtat i handen och nerverna utanpå : orka livet som npf-förälder. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. NPF-föräldrar
    Shanti Antonsson, 19 mars 2023

    Intressant läsning för alla NPF-föräldrar. Ta hand om sig själv, barnet/barnen och förhållandet mellan vuxna. Skapa egentid och förstå att det finns hopp.

Visa alla 1 recensioner