Andromeda (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2022-08-17
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Bohman, Beatrice (form)
Dimensioner
218 x 143 x 17 mm
Vikt
339 g
SAB
Hc
ISBN
9789113121758

Andromeda

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-17
259
  • Skickas från oss imorgon
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
"Förlagshuset ligger som ett fartyg förtöjt mitt i stan, en stor ljus byggnad som kröns av en takterrass. Fasaden är ett rutnät av trä och granit, i vinden vajar flaggor med ett snirkligt men bestämt R på. R som i Rydéns."

En ung kvinna kommer till förlaget som praktikant men blir kvar under många år och får ett allt större ansvar för författarna och förlagets utgivning. Allt under överinseende av Gunnar, den litteräre chefen som står bakom förlagets finaste utgivning, den som publiceras under namnet Andromeda.

Med åren växer deras arbetsrelation till något som de båda har svårt att definiera. Kanske handlar det om ömsesidigt förtroende? Eller handlar det i själva verket om något annat?

Therese Bohmans nya roman utspelas i Stockholm och vecklar ut sig till en berättelse om tradition och modernitet, förhoppningar och besvikelser, idealism och krass verklighet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Andromeda
  2. +
  3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Andromeda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 4 mars 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Andromeda, är författaren Therese Bohmans fjärde roman. Jag har läst en bok av henne tidigare och det var hennes debutroman som heter Den drunknade, och den tyckte jag var bra. Och jag tyckte även den här boken var bra. Jag lyssnade på den, och den var väldigt bra inläst av Ella Schartner och Krister Henriksson. En ganska så kort roman var det, men väldigt fin, om bokförlagsvärlden, vänskap, och kärlek. Kan rekommenderas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Therese Bohman