Hellre död än levande (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Jack Reacher (del 26)
Antal sidor
289
Utgivningsdatum
2022-05-02
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
Better off Dead
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
233 x 160 x 26 mm
Vikt
490 g
SAB
Hce
ISBN
9789113121765

Hellre död än levande

(30 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2022-05-02
249
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
En morgon promenerar Jack Reacher västerut, under en skoningslös ökensol i Arizona, då han upptäcker någonting märkligt. En bil har kraschat in i det enda trädet på flera kilometers avstånd. En kvinna ligger hopsjunken över ratten. Men hon är inte död.

Kvinnan är en FBI-agent vid namn Michaela Fenton som letar efter sin tvillingbror. Reacher är bra på att hitta folk som inte vill bli hittade, så han erbjuder sig att hjälpa till, trots att han känner att Fenton döljer något för honom. Brodern har hamnat i fel sällskap, i ett gäng med en hotfull ledare. Reacher tar sig in till stan för att presentera sig själv för detta mystiska gäng, men det kommer att bli svårt att få några svar. Flera av dem verkar hellre vilja dö än avslöja sina hemligheter. Men du är hellre död än levande om du har Reacher emot dig.

Jack Reacher är tillbaka i ny bladvändarthriller, av bästsäljande författarna Lee och Andrew Child.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Hellre död än levande
 2. +
 3. Röd vinter

De som köpt den här boken har ofta också köpt Röd vinter av Tom Clancy, Marc Cameron (inbunden).

Köp båda 2 för 477 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Hellre död än levande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skriven utan känsla
  Magnus Hamré , 21 februari 2023

  Efter att ha läst alla böcker om Jack Reacher var det självklart att köpa denna. Alla böckerna kan så klart inte vara lika bra men den här var ett bottenrekord. På något sätt verkar Lee Child fylla ut sidorna med totalt ointressanta saker och det hela slutar med att jag för första gången någonsin har absolut noll intresse av att se hur allt slutar. Skrev han den under hot? Ville han ens göra det bra? Boken kommer skänkas till välgörenhet (eller om det kan kallas välgörenhet att skänka denna bok?)

 2. Bra bok om man gillar spänning
  lennart claesson, 5 juli 2022

  Jag har alla böcker som Andrew Child har skrivit och huvudpersonen Jack Reacher är lika bra som vanligt fullkomligt oförutsägbar.

 3. Ingen en bra Jack Reacher
  lars@sjoland.com (Höllviken), 14 juni 2022

  Jag brukar sträckläsa alla J.R böcker men inte denna. Vad har hänt med den tidigare spänningen i hans böcker. En massa onödiga adjektiv som inte för handlingen framåt. Är det möjligtvis Andrew som rider på Lees berömdhet. Bortkastade pengar.

 4. En besvikelse
  Henrik , 23 maj 2022

  Har läst alla Reacher ofta med stor behållning. Senaste boken som Lee skrivit tillsammans med brodern Andrew är dock inget vidare. Normalt så har jag svårt att lägga ifrån mig en Reacher-bok men den här är tämligen ointressant och hade det här varit första boken i serien hade jag inte varit särskilt intresserad av att läsa resten. Hoppas på bättring med nästa bok.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna