Björnen sover (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 7)
Utgivningsdatum
2022-04-07
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113121956
Björnen sover (e-bok)

Björnen sover E-bok

(35 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-04-07

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
En hisnande bladvändare om vad begäret efter hämnd kan få en människa att göra.

En man hittas brutalt mördad i sitt hem utanför Norrköping. Inuti den sargade kroppen ligger en nalle. Gosedjuret leder kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander till Filippa Falk, en före detta polis som lever med skyddad identitet. Hon har drabbats av en fruktansvärd tragedi och är den enda som har en koppling till gärningsmannen. Men vill hon verkligen hjälpa polisen att lösa fallet?

Samtidigt som åklagare Jana Berzelius försöker spåra upp mördaren gör sig hennes mörka förflutna påmint. Hon tar till alla medel för att skydda mannen hon älskar. Men han har kommit hennes hemlighet på spåren, och bestämt sig för att ta reda på sanningen. Oavsett vad det kan kosta honom.

Björnen sover är den sjunde delen i serien om Jana Berzelius. Här ställs Jana inför ett nervkittlande mordfall med oväntade vändningar. Samtidigt får hon allt svårare att dölja var hon kommer ifrån och vem hon egentligen är.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Björnen sover. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5
    Britt-Marie Kullin, 14 april 2022

    Den här boken, Björnen sover, är den sjunde boken i serien om Jana Berzelius. Jag har läst alla dom tidigare böckerna, och jag har tyckt om dom allihopa. Och den här boken var inget undantag, för den var lika bra som dom tidigare böckerna, tycker jag. Jag kan absolut rekommendera bokserien, och jag kommer att fortsätta att följa åklagare Jana Berzelius och dom andra i kommande böcker.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Emelie Schepp