Stjärnor utan svindel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-08-11
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113122731

Stjärnor utan svindel E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2022-08-11

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stjärnor utan svindel firar 25 år! En roman som lästes och älskades av en hel generation - och som är ett tidsdokument av ett nittiotal som vi aldrig har slutat att fascineras av.

Sophie har klarat trettioårskrisen med glans och lever det perfekta livet med man och hundar i en ståtlig Stocksundsvilla. Hon är framgångsrik författare, tjänar hyfsat med pengar och är en lika självklar gäst på baler i Riddarhuset som på festfixarnas kändispartyn. Allt tycks gå som på räls.

Men så kommer plötsligt Kaja in i hennes liv. Kaja är lesbisk radikalfeminist och vänsteraktivist och med ens råder helt andra förutsättningar för hur Sophie ska leva sitt liv. Ska hon våga ta steget? Ska hon våga trotsa alla normer för kärlekens skull?

Stjärnor utan svindel är en roman om vad det innebär att ifrågasätta sig själv och sitt invanda liv. Det är en av de relationsromaner som verkligen formade sin tid genom att så öppet prata om kärlek och svek, om kvinnor och kvinnor, om kvinnor och män.

"En modern klassiker." Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Stjärnor utan svindel. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Rekommenderar
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 22 augusti 2022

    Den här boken läste jag för ungefär 20 år sedan. Blev så lycklig när Louise hade gett ut den och firar 25 år. Första gången som jag läste den så tyckte jag väldigt mycket om den. Jag blev inte besviken 2022 heller.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Louise Boije Af Gennäs