Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nyblivna familjer (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
198
Utgivningsdatum
2022-10-21
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Lyth, Annika (form)
Dimensioner
233 x 157 x 19 mm
Vikt
535 g
SAB
Dofaa
ISBN
9789113123318

Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nyblivna familjer

(1 röst)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-10-21
249
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En modern och varm föräldrabok som riktar sig till blivande och nyblivna föräldrar och lyfter allt man behöver veta de två första åren av barnets liv.

Boken är skriven med värme och respekt för både föräldrar och barn och vilar på vetenskapligt förankrad kunskap utifrån fält som psykologi, evolutionsbiologi, antropologi, neuropsykiatri och sociologi.

Författarna går ifrån den klassiska föräldrarådgivningen som av många föräldrar upplevs som hierarkisk och som ofta leder till känslor av osäkerhet och misslyckande. De vill i stället föra fram ett synsätt där det inte finns ett rätt sätt att vara förälder på och att varje familj bör hitta sin egen väg.

Samtidigt visar de vägar in till ett lyhört föräldraskap där respekten för det lilla barnet värderas högt. Boken berör områden som anknytning, matning, gråt, sömn, bärande och familjens samspel. Boken erbjuder hjälp och stöd till de föräldrar som vill veta mer och är öppna för nyanseringar av etablerade normer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nyblivna familjer
 2. +
 3. Vilda barn

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vilda barn av Maria Borda (inbunden).

Köp båda 2 för 438 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Känn ditt barn : lyhört föräldraskap för nyblivna familjer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En intressant bok
  Frida, 3 januari 2024

  Lärorikt och intressant läsning. Författare skriver inlevelsefullt och fångar upp läsaren från början. Boken är ett bra alternativ till dem traditionella "lära känna ditt barn och uppfostringsböckerna".

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Vilda barn

  Maria Borda

  Vilda barn är berättelsen om föräldracoachen Maria Bordas egen resa som förälder. Det är en inspirerande samling texter om livet med barn, amning och na¤rhet utifra°n sa°va¤l vetenskapliga som personliga perspektiv. Texterna är till största del hä...

 • Det nya livet : en hyllning till dig som fött - traditioner, omsorg och gemenskap

  Maria Borda, Opokua Britton Cavaco

  Till dig som fött. Och till dig som går bredvid. Vad gör det med en människa, att föda ett barn? Och vem tar hand om den nyblivna föräldern när hela det egna, och samhällets, fokus läggs på barnet?I den här boken gör vi en djupdykning i många olik...