Andromeda (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (160.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Krister Henriksson, Ella Schartner
Utgivningsdatum
2023-01-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113124803

Andromeda Ljudbok

(25 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-01-12

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Förlagshuset ligger som ett fartyg som ankrat mitt i stan, en stor ljus byggnad som kröns av en takterrass. Fasaden är ett rutnät av trä och granit, i vinden vajar flaggor med ett snirkligt men bestämt R på. R som i Rydéns."

En ung kvinna kommer till förlaget som praktikant men blir kvar under många år och får ett allt större ansvar för författarna och förlagets utgivning. Allt under överinseende Gunnar, den litteräre chefen som står bakom förlagets finaste utgivning, den som publiceras under namnet Andromeda.

Med åren växer deras arbetsrelation till något som de båda har svårt att definiera. Kanske handlar det om ömsesidigt förtroende? Eller handlar det i själva verket om något annat?

Therese Bohmans nya roman utspelas i Stockholm och vecklar ut sig till en berättelse om tradition och modernitet, förhoppningar och besvikelser, idealism och krass verklighet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Andromeda. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En liten pärla
  -, 29 januari 2024

  Fin skildring av en fin relation. Extra stjärna för inläsningen av yngre kvinna och äldre man. Det blev verkligt.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 4 mars 2023

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Andromeda, är författaren Therese Bohmans fjärde roman. Jag har läst en bok av henne tidigare och det var hennes debutroman som heter Den drunknade, och den tyckte jag var bra. Och jag tyckte även den här boken var bra. Jag lyssnade på den, och den var väldigt bra inläst av Ella Schartner och Krister Henriksson. En ganska så kort roman var det, men väldigt fin, om bokförlagsvärlden, vänskap, och kärlek. Kan rekommenderas.

 3. En enastående roman
  -, 20 januari 2023

  Djupt berörd av denna fantastiska roman! Läs eller lyssna, men missa inte detta mästerverk!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Therese Bohman