Systern (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
The Killer (del 2)
Utgivningsdatum
2023-01-12
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113124872
Systern (e-bok)

Systern E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2023-01-12

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"oerhört spännande" DN

Födelsedagsmiddagen hemma hos familjen Gyldenstedt är på väg att avslutas. Kaffe och avec serveras i salongen när tjock rök letar sig in bland gästerna. Elden sprider sig snabbt i den fyrlängade skånegården utanför Malmö. Artonåriga Märtha dras ut ur lågorna och familjen Gyldenstedts liv slås i spillror när de inser att deras yngsta dotter är död. Mördad.

Utredarna Henrik Hedin och Leia Kaplan på Grova brott i Malmö kopplas in i mordutredningen och nystar upp en sanning som ligger väl dold under år av tystnad och rädsla - och som sträcker sig långt förbi stengärdet och de böljande rapsfälten i det skånska landskapet.

Systern, den andra och fristående delen i The Killer-serien, är en spännande och mångbottnad kriminalroman som kretsar kring klass och tillhörighet, kärlek och heder.

"Skicklig underhållning och god spänning!" Upsala Nya Tidning
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Systern. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 17 januari 2023

    Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Systern, av författaren Mikaela Bley, är den andra boken i serien The Killer. Den första boken heter Död för dig, och den har jag läst och tyckt om. Och det gjorde jag även med den här boken. Kommer definitivt att följa bokserien, och jag kan rekommendera båda böckerna.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mikaela Bley