Len Rakoffs kärlek (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2022-04-22
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113125534

Len Rakoffs kärlek E-bok

E-bok,  Svenska, 2022-04-22

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Len Rakoff debuterar som poet vid 15 års ålder. Sex år senare, i slutet av 1976, kan han inte längre skriva. Men då är han en superstjärna i popbranschen. Hans värld är en värld utan geni men fylld av upphaussad talang, av myter och attityder, en värld där känslan är ersatt av rocklåtar om känsla.

Len Rakoff är tillsammans med Linda. Deras förhållande är hett och intensivt, men förändras och kompliceras allteftersom Len bländas av kändisskapet. När deras vägar slutligen skiljs har Linda mognat åt sitt håll och Len har förvandlat själva kärlekssorgen till en kokett attityd.

Scenen är Göteborg, med avstickare till Stockholm, Uppsala, Benidorm, London, Monte Carlo.

Lennart Kanter debuterade 21 år gammal med Len Rakoffs kärlek (1977). Han har givit ut ytterligare två romaner, John J:s resa(1979) och David Kahans sista ord (1981).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lennart Kanter

  • John J:s resa

    Lennart Kanter

    John J., 21-årig litteraturstudent, drömmer om Friheten och Äventyret, drömmar som närts under år av skolgång, militärtjänst och universitetsstudier. Därför reser han ut på en månads tåg- och båtluffning, ensam, och hamnar i Aten och på öarna Paro...

  • David Kahans sista ord

    Lennart Kanter

    Det handlar om den judiske författaren David Kahan som efter fem romaner och ett halvt liv förlorar sitt språk och dör. Det handlar om hans två hustrur, den blonda Liz som föder honom en dotter och den mörka Gila som ger honom hans femte, odödliga...