Den förklädda guden (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Pestmasken (del 2)
Antal sidor
316
Utgivningsdatum
2023-11-15
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Schüssler, Heike (form)
Dimensioner
180 x 110 x 20 mm
Vikt
170 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789113126654

Den förklädda guden

Pocket,  Svenska, 2023-11-15
89
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss imorgon
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Året är 1936 och tre år har gått sedan en kvinna under dramatiska former stal ett spädbarn från Villa Talludden på Djurgården. Mikael Kejser, som under kidnappningen fick obotliga skador, har nu fått veta att han inte har lång tid kvar att leva. Han bestämmer sig för att utkräva hämnd och att till varje pris hitta kvinnan och det försvunna barnet.

Noel Bråkensköld, en stilig läkare som bär på ett mörkt förflutet, antar ett uppdrag som snart leder honom till Zürich, norra Italien och "Den döda lagunen", träskmarkerna vid Laguna Morta. Men när han kommer för nära familjen Seigels hemligheter tvingas han att fatta flera våghalsiga beslut.

Varför är det så många som söker efter det kidnappade barnet? Vilka är alla dessa människor som tycks villiga att offra sina vänner, gå bakom ryggen på sina närmaste, förgöra sina vedersakare och bryta bröd med sina fiender?

Den förklädda guden, andra delen i serien Pestmasken, är en historisk spänningsroman där läsaren får följa med på en halsbrytande resa in i familjen Seigels dramatiska värld av död, svek och oväntade allianser.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den förklädda guden
 2. +
 3. Den nionde kretsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Den nionde kretsen av Victoria Larm (pocket).

Köp båda 2 för 178 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Victoria Larm

 • Den nionde kretsen

  Victoria Larm

  "Victoria Larm har berättartalang. Hon målar skickligt upp miljöerna i 30-talets Stockholm och Venedig"- Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Victoria Larm skriver så det sprakar om det, vacker och rasande spännande med ständigt nya vändni...

 • Den döende slaven

  Victoria Larm

  Året är 1936. Livia Seigel saknas efter natten då Villa Talludden brann ned på Djurgården. Det enda spåret efter henne är en uppstoppad kanariefågel som hittas i skogen intill huset. Efter en dramatisk rättegång i London står Calvin de Laval inför...