Vita spår (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (265.6 MB)
Språk
Svenska
Serie
Jana Berzelius (del 2)
Inläsare
Gunilla Leining
Utgivningsdatum
2023-03-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113126913
Vita spår (ljudbok)

Vita spår Ljudbok

(47 röster)  |  Läs 4 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2023-03-09

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nyinspelning av Gunilla Leining

Ett tåg står stilla på Norrköpings centralstation i den kalla vinternatten. Ombord har en ung kvinna hittats död. Det visar sig att hon inte har rest ensam. Med sig hade hon en väninna som nu är spårlöst försvunnen. Vilka är kvinnorna? Vad har hänt dem?

Ett märkligt fall måste lösas och åklagare Jana Berzelius kopplas in som förundersökningsledare. Men det dröjer inte länge förrän fallet blir mer personligt än hon har tänkt sig. När poliserna Henrik Levin och Mia Bolander får upp ett spår riktas misstankarna mot en man Jana helst vill glömma. En man som vet för mycket om henne. Och hon inser att hon måste hitta honom innan polisen gör det.

Vita spår är den andra delen i serien om Jana Berzelius. Emelie Schepp utsågs till Årets deckarförfattare inte mindre än tre gånger och hennes böcker finns utgivna världen över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Vita spår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande som vanligt.
  Elin, 30 juli 2023

  Läst de tre sist böckerna i serien och gick nu på den här. Riktigt bra och spännande bok.

 2. Kan inte sluta att lyssna!!!
  -, 4 april 2023

  Grymt bra och spännande! Inte svårt att se allt i bilder... Dags för den tredje boken. Leining är som alltid en fantastiskt bra uppläsare.

 3. Spännande
  -, 26 mars 2023

  Otroligt spännande, väntar på fortsättningen, vill ju veta hur det går för Jana.

 4. Bra bok, usel inläsning.
  -, 20 mars 2023

  Boken hade fått ett högre betyg om inläsaren inte förstört upplevelsen med att få samtliga huvudpersoner att vara så gnälliga hela tiden, tyvärr så i samtliga böcker Gunilla Leining läser in och kommer i fortsättningen hoppa över hennes inläsningar oavsett titel eller författare. Boken i sig helt ok, upplevelsen kass.

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Emelie Schepp