Den döende slaven (ljudbok) NY
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (335.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pestmasken (del 3)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2024-05-16
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113127040

Den döende slaven Ljudbok

(5 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-05-16

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Året är 1936. Livia Seigel saknas efter natten då Villa Talludden brann ned på Djurgården. Det enda spåret efter henne är en uppstoppad kanariefågel som hittas i skogen intill huset.

Efter en dramatisk rättegång i London står Calvin de Laval inför ett svårt beslut. Ska han resa till Sverige och leta efter Livia? Kommer han att överleva familjen Seigels farliga labyrint av familjehemligheter? Och vilka mörka krafter väntar på honom i staden?

I Stockholm är den excentriske affärsmannen Hektor Schlick beredd att ta till alla metoder för att komma åt familjen Seigels rederi. Men snart inser Hektor att hans jakt på en storslagen framtid kräver att han konfronteras med förödande sanningar från förr.

Den döende slaven är den fristående och sista delen i serien om Pestmasken. Det är en historisk spänningsroman om kärleken som överlever allt, om det förgångnas plats i nuet och en livsfarlig resa i jakten på frihet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den döende slaven. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Höll hela vägen
  GB, 5 juni 2024

  VLarm har hållit hög klass genom de 3 böckerna. Tack för bra plott. Detta var den sista och den knöt ihop det hela väldigt bra.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Victoria Larm

 • Den nionde kretsen

  Victoria Larm

  "Victoria Larm har berättartalang. Hon målar skickligt upp miljöerna i 30-talets Stockholm och Venedig"- Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Victoria Larm skriver så det sprakar om det, vacker och rasande spännande med ständigt nya vändni...

 • Den förklädda guden

  Victoria Larm

  Året är 1936 och tre år har gått sedan en kvinna under dramatiska former stal ett spädbarn från Villa Talludden på Djurgården. Mikael Kejser, som under kidnappningen fick obotliga skador, har nu fått veta att han inte har lång tid kvar att leva. H...