Den förklädda guden (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (355.2 MB)
Språk
Svenska
Serie
Pestmasken (del 2)
Inläsare
Magnus Roosmann
Utgivningsdatum
2023-04-08
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113127057

Den förklädda guden Ljudbok

(28 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2023-04-08

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Året är 1936 och tre år har gått sedan en kvinna under dramatiska former stal ett spädbarn från Villa Ekudden på Djurgården. Mikael Kejser, som under kidnappningen fick obotliga skador, har nu fått veta att han inte har lång tid kvar att leva. Han bestämmer sig för att utkräva hämnd och att till varje pris hitta kvinnan och det försvunna barnet.

Noel, en ung, stilig läkare som bär på ett mörkt förflutet, antar ett uppdrag som snart leder honom till Zürich, norra Italien, och träskmarkerna runt "Laguno Morta", den döda lagunen. Men när han kommer för nära familjen Seigels dolda hemligheter tvingas han att fatta flera våghalsiga beslut.

Varför är det så många som söker det kidnappade barnet? Vilka är alla dessa människor som tycks villiga att offra sina vänner, gå bakom ryggen på sina närmaste, förgöra sina vedersakare och bryta bröd med sina fiender?

Den förklädda guden, andra delen i serien om pestmasken, är en historisk spänningsroman där läsaren får följa med på en halsbrytande resa in i familjen Seigels dramatiska värld av död, svek och oväntade allianser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den förklädda guden. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Värd timmarna
  GB, 3 juni 2024

  2a boken i en serie på 3. Intressant plott och fängslande karaktärer

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Victoria Larm

 • Den döende slaven

  Victoria Larm

  Året är 1936. Livia Seigel saknas efter natten då Villa Talludden brann ned på Djurgården. Det enda spåret efter henne är en uppstoppad kanariefågel som hittas i skogen intill huset. Efter en dramatisk rättegång i London står Calvin de Laval inför...

 • Den nionde kretsen

  Victoria Larm

  "Victoria Larm har berättartalang. Hon målar skickligt upp miljöerna i 30-talets Stockholm och Venedig"- Lotta Olsson, Dagens Nyheter "Victoria Larm skriver så det sprakar om det, vacker och rasande spännande med ständigt nya vändni...