Alla förlorade platser (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (348.3 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Katarina Ewerlöf
Utgivningsdatum
2023-02-09
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Maria Nääs
ISBN
9789113127224
Alla förlorade platser (ljudbok)

Alla förlorade platser Ljudbok

(10 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2023-02-09

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Den starka fristående uppföljaren tillPojken i randig pyjamas.

Paris 1946. Femtonåriga Gretel har flytt med sin mamma från Tyskland och de försöker tillsammans bygga ett nytt liv i Paris, med en ny identitet och med förhoppning om en ny framtid. Men ärren från det förflutna är inte så lätta att dölja som de tror.

London nutid. Gretel Fernsby är en pigg 92-åring som bor i ett lägenhetskomplex i London. Trots sin mörka historia lever hon nu ett bekvämt och lugnt liv, och dörren till det förflutna hålls noga stängd.

Men när en familj flyttar in så ruckas hennes tillvaro. Efter att ha ägnat så många år åt att hålla människor på avstånd, växer en nära vänskap fram med familjens nioåriga son Henry. Henry väcker något hos Gretel som varit begravt sedan länge. En natt blir hon vittne till något som tvingar henne att välja. Ska hon fortsätta sitt trygga liv, eller ska hon försöka sona sin skuld och göra upp med sin sorg och ånger, men med risken att hon att tvingas avslöja de hemligheter hon ägnat sitt liv att gömma.

Alla förlorade platserär en omskakande, komplex och vacker berättelse om en kvinna som måste konfrontera sitt förflutna och en samtid där det aldrig är försent att visa mod.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av John Boyne