Om en syster (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-08-23
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113127477

Om en syster E-bok

(3 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2023-08-23

Styckköp

99
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Julia Bergman springer från neonatalavdelningen till förlossningen flera gånger om dagen. Larmet i fickan betyder att ett nyfött barn behöver hennes hjälp. Kanske har barnet ingen puls, kanske ingen andning. Kanske ingetdera. Men en dag händer något, och det blir Julias tur att tappa andan.

Julias storasyster Liv bor med sin man Henrik och deras två barn i en villa på Ingarö. Julia lever i en trång tvåa med sin fyraåriga son som bor med henne varannan vecka. Hon kämpar med att få ihop vardagen med dagishämtning, den tuffa verkligheten på jobbet och samtidigt försöka hantera sin sons pappa som verkar ha som mål att förstöra hennes liv. Julia önskar att hon kunde nå fram till sin syster med hur hon verkligen mår, men det var längesedan de hade en sådan nära relation. Och båda vet varför.

När det händer som kommer att ändra deras relation för alltid tvingas Julia brottas med vilken syster hon helst vill vara - sjuksyster eller lillasyster.

Om en syster är en laddad relationsroman om hatkärlek, ett skavande syskonband och följderna av tystnadsplikt. Vad skulle hända om du satt på den största hemligheten men inte kunde berätta den? Inte ens till den person som står dig närmast och har rätt att veta sanningen. Eller någon som åtminstone borde stå dig närmast.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Om en syster. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. 4+ av 5
    @mariabokälskarejohansson ( Instagram) (Göteborg), 18 september 2023

    En fantastisk gripande bok men den var även spännande. Där man fick följa två systrar i deras tankar och händelser. Marcus är en genialisk författare.

  2. Om en syster
    -, 30 augusti 2023

    Han har gjort det igen, skrivit en fantastisk bok om relationer. Jag kunde inte lägga den ifrån mig. Ville fortsätta lyssna, men ville samtidigt inte att den skulle ta slut.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Marcus Jarl