Mat & kärlek : rätter för vänner och familj (inbunden) Spara 15%
På topplistor
Ingår i kampanjer:
Fler böcker inom
Format
Inbunden (Klotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
203
Utgivningsdatum
2024-04-19
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Medarbetare
Söder, Catt (form) / Wickman, Mira (foto)
Dimensioner
266 x 194 x 22 mm
Vikt
842 g
SAB
Qca
ISBN
9789113129402

Mat & kärlek : rätter för vänner och familj

(2 röster)
Inbunden,  Svenska, 2024-04-19
229 269 Du sparar 40 kr!
  • Skickas från oss på måndag
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I den här boken söker sig Sofia Wood mot kärnan i sitt matlagande: sin mamma Ingalill, som hennes kärlek till mat kommit ifrån. Tillsammans utgår de från den handskrivna receptsamling som följt dem genom livet och som varit navet för familjens måltider och tankar om mat. Med maten som utgångspunkt berättar de om vänskap, tillstånd och möten, ur två generationers perspektiv.

Det kan handla om att lära sig laga mat i ett annat land, och hur influenserna formar en och skapar framåtrörelse. Men också om matlagning som ensamstående studerande småbarnsmamma, om den delade vardagen i ett kvinnokollektiv, och om att plötsligt se på ätande på ett annat sätt. Det handlar om mat som den stora, klarast lysande kärlekshandlingen.

Bokens kapitel byggs upp utifrån olika situationer, men de delar alla filosofin om att mat och måltider blir bäst om de delas, och att även den enklaste stund är värd den största omsorg.

Alla som älskat Sofia Woods recept, atmosfär och tankar om matlagning kommer att få sitt lystmäte här. Aldrig förr har hon varit så nära själva orsaken till att hon lagar mat som hon gör. Här samlas livets bästa, mest pålitliga recept.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Mat & kärlek : rätter för vänner och familj
  2. +
  3. Baka på 30 minuter : underbara bakverk för fikasugna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Baka på 30 minuter : underbara bakverk för fika... av Nina Hermansen (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna