Om Niklas Strömstedt (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (8.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2023-08-31
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
ISBN
9789113129488
Om Niklas Strömstedt (e-bok)

Om Niklas Strömstedt E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2023-08-31

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Niklas Strömstedt började sin musikkarriär redan som tonåring då han jobbade som dj på nattklubben Atlantic. Där hängde ABBA, Skifs och Clabbe, och när Rod Stewart, Elton John eller någon annan världsstjärna hade spelning i Stockholm så var det på Atlantic de hamnade efteråt. Det var också här Niklas fick kontakt med Ulf Lundells producent, vilket ledde till att han hamnade i Lundells turnéband och kom in i musikbranschen.

Och det var bara början på livet som popsångare och låtskrivare, ett liv som vi får följa hela vägen fram till de sista konserterna med GES.

I den här boken befinner vi oss i centrum av modern svensk pophistoria, en resa på över ett halvt sekel. Men här finns också gott om kloka självreflektioner, om uppväxt och familj, om relationer och åldrande.

Den här boken är som ett gig - låtar och mellansnack, upptempo och ballader, hits och floppar. Och om alla lärdomar längs vägen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Niklas Strömstedt

  • Vid regnbågens slut finns en katt

    Kerstin Strömstedt, Niklas Strömstedt, Lars Lerin

    Ibland går det bara inte att få stopp på tankarna. De liksom tränger sig på och i en briljant katthjärna kan det bildas långa gångar av under och undringar. Kan till exempel ensamstående bilda en kö? Eller kan man vara släkt på nära håll om en bor...