Under en rosa himmel (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2024-02-01
Upplaga
1
Förlag
Norstedts
Översättare
Birgitta Karlström
ISBN
9789113132372

Under en rosa himmel E-bok

(4 röster)
E-bok,  Svenska, 2024-02-01

Styckköp

169

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Under en rosa himmel är den första delen i en ny serie av Jenny Colgan som utspelar sig i den underbara skotska ö-världen.

Morag McGinty är tredje generationens pilot. Tillsammans med sin farfar driver hon en flygtransportfirma där de förser de avlägsna öarna i norra Skottland med allt de färgstarka öborna kan tänkas behöva. Uppe i det blå är hon ett med elementen, men nere på marken är det en annan sak. Kommer farfadern orka fortsätta driva företaget länge till, och vill verkligen Morag ta över, eller vill hon göra något annat med sitt liv? Hennes pojkvän Hayden är av den bestämda uppfattningen att det är dags för ett nytt kapitel. Men är det vad Morag vill?

Vid en av utflygningarna hamnar hon mitt i en ovanligt våldsam storm som tvingar henne att ta skydd på en avlägsen ö långt ifrån hennes vanliga rutt. Nu befinner hon sig plötsligt långt från civilisationen på en ö bestående av endast ett gammalt kloster, en fågelstation, och den ensamma ornitologen Gregor. Kommer han kunna hjälpa Morag att styra rätt i tillvaron?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jenny Colgan