Klubben och de mystiska signalerna (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
KOD 45
Antal sidor
96
Utgivningsdatum
2004-06-01
Upplaga
1
Förlag
Liber
Illustratör/Fotograf
Ulrika Sandhill
Illustrationer
ill.
Dimensioner
220 x 157 x 4 mm
Vikt
160 g
SAB
Fc
ISBN
9789121211748
Klubben och de mystiska signalerna (inbunden)

Klubben och de mystiska signalerna

Inbunden Svenska, 2004-06-01
180
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Skönlitteratur för slukaråldern
Axel och hans kompisar har startat en hemlig klubb för att lösa olika mysterier som inträffar. Men klubben är inte hemlig för dig och dina elever. I de sex ungdomsböckerna om Klubben får ni lära känna Axel och hans nya vänner. Varje bok har 13-14 kapitel och passar utmärkt att läsa under en termin.Skönlitteratur för slukaråldern
Axel och hans kompisar har startat en hemlig klubb för att lösa olika mysterier som inträffar. Men klubben är inte hemlig för dig och dina elever. I de sex ungdomsböckerna om Klubben får ni lära känna Axel och hans nya vänner. Varje bok har 13-14 kapitel och passar utmärkt att läsa under en termin.

Läs mer
Böckerna som finns kvar i serien:
Klubben och de mystiska signalerna: Axel och hans nya vänner bestämmer sig för att starta en hemlig klubb.
Klubben och lillkillen som försvann: Det är vinter och sportlov. I grannhuset intill Axel och hans pappa bor en liten kille som plötsligt försvinner.

Arbetsböcker: Klubböckerna
- Första Klubboken hör till Klubben och de mystiska signalerna och Klubben och lillkillen som försvann.
- Andra klubboken hör till Klubben och mysteriet i ödehuset och Klubben och ravinens hemlighet.

Uppgifterna i Klubböckerna är mycket varierade. Efter varje avslutat kapitel i Klubboken får eleverna lösa en gåta. Svaret är motivet på ett av de klistermärken som finns i mitten av Klubboken. Längst bak finns en sida Till läraren samt en lista över de moment som ingår i Klubboken.

Utprövad och prisbelönad
Elever i en skola utanför Stockholm var med och läste böckerna och gav synpunkter på berättelserna och övningarna i Klubboken. Till och med lässvaga elever har "inte velat sluta läsa". Det finns ett sug i slutet av varje kapitel som gör att det är lätt att få dem att vilja fortsätta.
Författare är Lena Hultgren som fick Svenska Akademiens svensklärarpris år 2000 för att hon med sina texter stimulerar barns läsande.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klubben och de mystiska signalerna
  2. +
  3. Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart A1+A2 Textbok inkl ljudfiler, andra up... av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 659 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Lena Hultgren

Övrig information

I Klubben och de mystiska signalerna bestämmer sig Axel och hans nya vänner för att starta en hemlig klubb. De vill hjälpa till att lösa mysteriet med de märkliga ljussignalerna som kommer från en båt mitt ute på sjön nedanför Monas och Tomas gård.