Narcissism : ett psykodynamiskt perspektiv (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2005-10-01
Upplaga
3
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Dimensioner
210 x 136 x 23 mm
Vikt
440 g
SAB
Vla
ISBN
9789127110311
Narcissism : ett psykodynamiskt perspektiv (häftad)

Narcissism : ett psykodynamiskt perspektiv

Häftad,  Svenska, 2005-10-01
372
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
"'

Myten om Eko och Narkissos har i alla tider fångat människors fantasi. Narkissos älskas av både män och kvinnor men han avvisar alla. Gudarna straffar honom för hans kärlekslöshet och låter honom bli förälskad i sin egen spegelbild. Narkissos söker förgäves nå kontakt med den han ser i källans vatten och tynar slutligen bort. Narcissism är vid sidan av jaget
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Narcissism : ett psykodynamiskt perspektiv
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 572 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bo Sigrell

Övrig information

Myten om Eko och Narkissos har i alla tider fångat människors fantasi. Narkissos älskas av både män och kvinnor men han avvisar alla. Gudarna straffar honom för hans kärlekslöshet och låter honom bli förälskad i sin egen spegelbild. Narkissos söker förgäves nå kontakt med den han ser i källans vatten och tynar slutligen bort. Narcissism är vid sidan av jaget, detet och överjaget det oftast förekommande begreppet i den psykoanalytiska litteraturen. Men det är också ett uttryck som används av de flesta människor. En typisk narcissist, det narcissistiska samhället, sund narcissism är exempel som man möter. Men vad betyder narcissism egentligen? Författaren ger en beskrivning av hur begreppet narcissism utvecklats och vilka olika betydelser det fått främst utifrån ett psykodynamiskt perspektiv.