Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
243
Utgivningsdatum
2013-04-29
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Wadensjö, Patricia (form)
Dimensioner
216 x 140 x 20 mm
Vikt
403 g
ISBN
9789127120006
Vuxendidaktik : 14 tankelinjer i forskning om vuxnas lärande (inbunden)

Vuxendidaktik : 14 tankelinjer i forskning om vuxnas lärande

Inbunden Svenska, 2013-04-29
393
 • Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Många ställs i vår tid inför uppgiften att utforma utbildning och undervisning för vuxna. Boken Vuxendidaktik vill ge överblick och bidra med uppslag inför vad man kan kalla didaktiska val: Vad är värt att veta? Hur skall studieprocessen utformas? Fokus i boken ligger på alternativa sätt att resonera, så kallade tankelinjer, och grundar sig på internationell forskning om vuxnas studier och lärande.

Vuxendidaktik - 14 tankelinjer i forskning om vuxnas lärande riktar sig till lärareoch ledare som verkar inom vuxenutbildning, folkbildning, högskola och arbetslivet.

Resultatet har blivit en synnerligen rik och gedigen framställning som också ger didaktisk bildning utanför det vuxenpedagogiska området. (...) Till bra förståelse bidrar ett fylligt sakregister. Den digra litteraturlistan är värdefull för den som sysslar med vuxendidaktik. Boken har alla förutsättningar att bli en klassiker.
Martin Järnek, BTJ-häftet 2013:15
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Vuxendidaktik : 14 tankelinjer i forskning om vuxnas lärande
 2. +
 3. Lärande : en introduktion till perspektiv och metaforer

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lärande : en introduktion till perspektiv och m... av Roger Säljö (häftad).

Köp båda 2 för 722 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Staffan Larsson

 • Om vuxnas studier

  Staffan Larsson, Lars Erik Olsson

  Stora förändringar har skett under senare tid inom vuxenutbildning och folkbildning, något som skapar behov av kunskap om dessa verksamheters historia och om hur villkoren för vuxenstudier växer fram i de politiska processerna. I antologin present...

 • From Quantification to Conversation

  Staffan Larsson, Lars Borin

  This volume is dedicated to Robin Cooper on the occasion of his 65th birthday.The honoree's contributions to formal linguistics and language technology range from quantifier storage techniques and generalised quantifiers to the development of foun...