Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2014-01-03
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Kapadia, Seth (form)
Illustratör/Fotograf
Stig Söderlind
Dimensioner
235 x 160 x 18 mm
Vikt
483 g
SAB
Aefe,V:dd
ISBN
9789127131200
Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik : för studenter inom hälso- och sjukvård (inbunden)

Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik : för studenter inom hälso- och sjukvård

(5 röster)
Inbunden,  Svenska, 2014-01-03
333
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Att skriva uppsats inom vårdvetenskap är en alldeles särskild och utmanande uppgift. Med Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik får du chans att fördjupa dig i ett ämne som du brinner lite extra för. Som student förväntas du självständigt kunna planera och genomföra ditt projekt. Centrala frågor som behöver besvaras är: Vilken är min frågeställning? Vilken metod ska jag välja och hur går jag konkret tillväga?

Handbok i uppskrivande och forskningsmetodik för studenter inom hälso- och vårdvetenskap guidar dig genom arbetsprocessen på ett mycket överskådligt och lättillgängligt sätt. Författaren tar upp tre vanliga typer av uppsatser som bygger på enkätstudien, intervjustudien och litteraturstudien. Olika vetenskapliga teorier och metoder presenteras på ett användbart sätt. Att skriva uppsats är ett hantverk och med rätt verktyg behöver det inte vara så svårt. Det kan till och med vara riktigt spännande.

Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik vänder sig i första hand till dig som ska göra ett examensarbete inom omvårdnad, sjukgymnastik eller arbetsterapi.

Jimmie Kristensson är legitimerad sjuksköterska, doktor i medicinsk vetenskap och universitetslektor i omvårdnad vid Lunds universitet. Han är forskare och lärare vid sjuksköterskeprogrammet och har handlett uppsatser sedan 2005. Dessutom är han utbildad journalist.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Handbok i uppsatsskrivande och forskningsmetodik : för studenter inom hälso- och sjukvård
  2. +
  3. Dags för uppsats : vägledning för litteraturbaserade examensarbeten

De som köpt den här boken har ofta också köpt Dags för uppsats : vägledning för litteraturbas... av Febe Friberg, Elisabeth Dahlborg, Kerstin Segesten, Linda Östlundh (häftad).

Köp båda 2 för 628 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »