Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
189
Utgivningsdatum
2011-10-31
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Segesten, Kent (form)
Dimensioner
215 x 140 x 18 mm
Vikt
340 g
ISBN
9789127131279
Att utbildas till sjuksköterska : perspektiv på lärande (inbunden)

Att utbildas till sjuksköterska : perspektiv på lärande

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2011-10-31
306
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Kerstin Segesten är professor emerita i vårdvetenskap med mer än 40 års erfarenhet av arbete inom svensk sjuksköterskeutbildning, som bland annat lärare, lärarutbildare, forskare och granskare av vårdutbildningarnas kvalitet. I den här boken delar hon generöst med sig av sin kunskap och klokskap i frågan om hur man på bästa sätt utbildar framtidens sjuksköterska. I fokus står högskoleförordningens lärandemål och de arbets- och examinationsformer som svarar mot dessa, men Kerstin Segesten diskuterar även vetenskapligt förhållningssätt, livslångt lärande samt utbildningen sett ur ett historiskt perspektiv. Boken kan med fördel användas som ett underlag för reflektion och diskussion av utbildningsplanerare och lärare, men även studenter.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Att utbildas till sjuksköterska : perspektiv på lärande
  2. +
  3. Pedagogik för sjuksköterskor : pedagogiska perspektiv och handledning i VFU

De som köpt den här boken har ofta också köpt Pedagogik för sjuksköterskor : pedagogiska pers... av Håkan S Sandberg, Johan Berlin, Elisabeth Carlson, Eric Carlström, Hrafnhildur Gunnarsdóttir (häftad).

Köp båda 2 för 738 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Att utbildas till sjuksköterska : perspektiv på lärande. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Läsvärd och lättläst
    Emelie, 29 augusti 2014

    Bra som introduktion till sjuksköterskeutbildningen, användbar grundläggande kunskap för den som är intresserad av yrket. Läsvärd och lättläst, går bra att läsa delar eller sim helhet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kerstin Segesten