Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap : Vägledning vid examensarbeten och vetenskapliga artiklar (kartonnage)
Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
216
Utgivningsdatum
2013-06-17
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
215 x 138 x 18 mm
Vikt
361 g
ISBN
9789127134119

Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap : Vägledning vid examensarbeten och vetenskapliga artiklar

(7 röster)
Kartonnage,  Svenska, 2013-06-17
315
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap tar upp en metod som steg för steg beskriver hur man söker, analyserar och värderar information om forskningsrön samt hur man presenterar resultatet. Det är den första metodboken på svenska om systematiska litteraturstudier skriven för det utbildningsvetenskapliga området.

Kunskapstillväxten inom skolsektorn och den snabbt ökande utbildningsvetenskapliga forskningen gör det nödvändigt för dagens lärare, rektorer och forskare att kunna hantera nya forskningsrön och kritiskt värdera fakta. Med hjälp av systematiska litteraturstudier kan resultat från flera vetenskapliga studier vägas samman så att ny evidensbaserad kunskap fås. Det kan ge svar på frågeställningar som: Finns det vetenskapligt stöd för att rekommendera en viss undervisningsmetod eller åtgärd? Vad har visat sig vara mest effektivt?

Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap riktar sig till studerande på lärarprogrammens grundutbildningar och magisterutbildningar inom utbildningsvetenskap, samt till yrkesverksamma lärare och andra personer inom skolsektorn.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Systematiska litteraturstudier i utbildningsvetenskap : Vägledning vid examensarbeten och vetenskapliga artiklar
  2. +
  3. Handbok i uppsatsskrivande - - för utbildningsvetenskap

De som köpt den här boken har ofta också köpt Handbok i uppsatsskrivande - - för utbildningsv... av Katharina Jacobsson, Ann Skansholm (häftad).

Köp båda 2 för 615 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna