Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2014-09-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Akademisk
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
195 x 130 x 24 mm
Vikt
368 g
SAB
Dokb
ISBN
9789127139510
Försonas med din barndom ... och kanske med dina föräldrar (inbunden)

Försonas med din barndom ... och kanske med dina föräldrar

(9 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2014-09-08
237
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Får du alltid dåligt samvete av att prata med din mamma? Känner du dig som en trulig tonåring på släktträffen? Eller tror du att du hade fått en lycklig barndom bara du hade ansträngt dig mer? Många vuxna människor har en komplicerad relation till sina föräldrar. Vi kan inte ändra på det som har varit, men genom att titta på vår barndom med vuxna ögon kan vi få möjlighet att acceptera och försonas med den.
Försonas med din barndom ... och kanske med dina föräldrar riktar sig till dig som vill komma vidare i ditt förhållande till dina föräldrar och på så sätt få kraft över till det liv du vill leva idag. Här får du både ökad förståelse för dina egna känslor och beteenden och konkreta verktyg att arbeta vidare med.

Idén till boken uppkom efter att författarna gjort ett program i P1:s Kropp & själ på temat "Måste man försonas med sina föräldrar?". Det programmet kan ni lyssna på här.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Försonas med din barndom ... och kanske med dina föräldrar
 2. +
 3. Skriva - en metod för reflektion

De som köpt den här boken har ofta också köpt Skriva - en metod för reflektion av Maria Hammarén (häftad).

Köp båda 2 för 396 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Försonas med din barndom ... och kanske med dina föräldrar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket bra skriven bok
  Anna-Karin Dahlström, 4 december 2014

  Lättläst och ger utrymme till eftertanke! Lätt att läsa, reflektera och diskutera. Gillar författarens bok mycket. Köper gärna fler utgivna böcker av denne. Rekommenderas!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna

 • Handbok i föräldrasamtal

  Görel Fred

  Stöd och inspiration till föräldrasamtal efterlyses av många som arbetar med barn. Den här boken är i första hand en handbok för lärare, men är användbar i många andra situationer som gäller föräldrakontakter. Många av exemplen skulle med lätt för...

 • Försonas med din barndom

  Görel Fred, Ulrika Hjalmarson Neideman

  ? Får du alltid dåligt samvete av att prata med din mamma? ? Känner du dig som en trulig tonåring på släktträffen? ? Tror du att hade du bara ansträngt dig mer skulle du haft en lycklig barndom? Många människor har en komplicerad relation till sin...