Småkrypsboll (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
3-6 år
Antal sidor
27
Utgivningsdatum
2015-10-29
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Illustratör/Fotograf
Joanna Hellgren
ISBN
9789127141780

Småkrypsboll E-bok

E-bok,  Svenska, 2015-10-29
49
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
?En snigel!? Omko betraktar det gulgråa skalet.
Den är säkert också rädd, tänker han. En boll gör nog jätteont om man är en snigel ?
Omko vill egentligen inte alls spela fotboll, han håller sig så långt borta från bollen han kan när det är match. Men så får han syn på en snigel mitt på planen, och en skalbagge, och en humla ? de tycker nog också att bollar är hårda. Nu blir det fart på Omko, han tar av sig fotbollsskorna och börjar rädda småkryp över hela planen ?
Tove Pierrou debuterar med sin prosapoetiska berättelse Småkrypsboll. Joanna Hellgrens finstämda bildspråk fördjupar och tillför en egen dimension till berättelsen.

Tove Pierrou (född 1980) är uppvuxen i Gävle. Hon har läst in en Pol. Mag. vid statsvetenskapliga institutionen i Uppsala och studerat fransk diskursanalys vid Stockholms universitet. Idag är hon bosatt i Belgien och jobbar med EU-frågor och kommunikation. Tove Pierrou debuterar som barnboksförfattare med Småkrypsboll.

Joanna Hellgren, född 1981, var en av vinnarna i Natur & Kulturs bilderbokstävling 2009. Hon är utbildad på Konstfack i Stockholm och har varit verksam som prisad serietecknare och illustratör både i Frankrike och i Sverige. På Natur & Kultur har hon tidigare utkommit med bilderböckerna ?Lova! sa Smulan? med text av Moni Nilsson och ?Blixtslukaren? med text av Jonatan Brännström. Hon är även aktuell med illustreringar och omslag till klassikerserien om Katitzi
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tove Pierrou

  • Honungsmjölk för tre

    Marika Maijala, Tove Pierrou

    "En jättebra bilderbok om ett ständigt aktuellt ämne. Ett "leka-tre-drama"." Lisa Bjärbo, Bladen brinner "Härliga illustrationer och en fantasifull text. En härlig bilderboksupplevelse." Christina Wedenmark, BTJ Kaja ...