Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
170
Utgivningsdatum
2015-11-09
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127142978

Barn som bråkar E-bok

Att hantera känslostarka barn i vardagen

(4 röster)
E-bok,  Svenska, 2015-11-09
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Barn som bråkar, skriker och inte gör som de vuxna säger är svåra att hantera. Eftersom upprörda känslor smittar av sig, är risken stor att du själv snart är lika arg som ditt barn.
Den här boken tar avstamp i vardagliga familjesituationer och visar på praktiska handlingsalternativ för föräldrar att använda sig av när en konflikt seglar upp. Metoden som används utgår från aktuell forskning och ett nytänkande förhållningssätt som kallas lågaffektivt bemötande.
Författarna visar att beteenden som av vuxenvärlden uppfattas som ?problematiska? ofta är barnens logiska lösning på den situation de befinner sig i. Situationer med för högt ställda krav gör de flesta människor oroliga och stressade. Barn behöver ibland anpassade eller minskade krav på sig för att undvika ett sammanbrott.
Ta reda på vem som egentligen har problemet, justera förväntningarna på vad barnet klarar av och öva på att hålla dig lugn, är några av råden i denna konkreta och engagerande bok.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tina Wiman

  • Sulky, Rowdy, Rude?

    Bo Hejlskov Elvn, Tina Wiman

    Children can go through difficult phases - this is a natural part of growing up. Conflicts and arguments are nothing exceptional, but rather a part of everyday family life. The authors of this practical and imaginative book show how parents can cr...