Hyresgästerna (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (516.0 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Lo Kauppi
Utgivningsdatum
2015-04-14
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Ylva Mörk
ISBN
9789127143999

Hyresgästerna Ljudbok

(7 röster)
Ljudbok,  Svenska, 2015-04-14

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
London 1922. Kriget har vänt upp och ner på allt och svept med sig pojkar och män. De kvinnor som nu måste leva vidare gör det i en helt ny värld - som också bjuder nya friheter ...

I ett stort hus i den burgna Londonförorten Camberwell bor Frances Wray med sin mor, mrs Wray. Deras liv har förändrats drastiskt. Familjens män har stupat och för att klara hyran blir mor och dotter nu tvungna att ta in hyres-gäster. Ett ungt par ur den lägre tjänstemannaklassen, Lilian och Leonard Barber, flyttar in. In kommer den nya världen och dess sociala spänningar. Och när Frances, som är en modern kvinna med moderna idéer om kärlek, kommer allt närmare Lilian, påbörjas ett kammarspel som ska explodera med oförutsedda konsekvenser som följd.

Sarah Waters är tillbaka med en mästerlig roman om passion, svartsjuka och brott i tjugotalets London. Hyresgästerna är en bladvändare av en världsförfattare i sitt absoluta esse.

Sarah Waters (född 1966) är författare till sex historiska romaner och debuterade 1998 med Kyssa sammet. De senaste två böckerna, Nattvakten och Främlingen i huset, är nu åter aktuella i pocket. Waters har nominerats till Bookerpriset tre gånger. Samtliga romaner finns utgivna på svenska av Natur & Kultur.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sarah Waters