Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
297
Utgivningsdatum
2017-02-07
Upplaga
20
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127147508

Tid att leva E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2017-02-07
169
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Tid att leva hjälper dig som har problem med stress att återta kontrollen över ditt liv. Du får hjälp att hantera den ofrånkomliga stress som är en del av livet ? och att förändra den stress som är möjlig att göra något åt.

När kraven är många i livet kan vi tappa riktningen och börja prioritera ?borden? och ?måsten?. Vi kanske minskar kontakten med vänner och familj och tar mindre tid till att göra roliga eller rogivande saker ? sådant som fyller på vår energi Kanske lägger vi mycket tid på att hålla tempot på arbetet eller på att hemmet ska vara perfekt i ett försök att få kontroll över situationen. ?Först ska jag bara fixa det här, sen kan jag slappna av.? Men vi missar tillfällen för återhämtning och på sikt dränerar vi oss själva på energi. Vi riskerar också att missa själva livet.

Tid att leva baserar sig på ACT (Acceptance and commitment therapy) och välbeprövade metoder från studier av beteendeterapi och neuropsykologi vid stressproblematik. Boken är upplagd som ett program du kan följa vecka för vecka.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »