Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
27
Utgivningsdatum
2019-04-08
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127151789
Snor (e-bok)

Snor E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2019-04-08
79
Ladda ned och läs i en e-boksläsare. Tips på appar
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Snor är en informativ bok som ger svar på mångafrågor om ett lite tabubelagt, eller snarare bortglömt, vardagsfenomen." Eva Wendt, BTJ

Och håll i dig nu: under ett dygn kan det bli nästan en liter snor! Som ett paket mjölk

Vad består snor av? Varför tycker många att snor är så äckligt? Och varför blir det så mycket snor när man är förkyld? I denna nyreviderade utgåva i färg får du svar på allt du någonsin undrat om snor! Författaren Bengt-Erik Engholm har gjort noggranna efterforskningar, för en bok om snor är inget man bara snyter ur näsan. Boken är rikt illustrerad av Jojo Falk.

Bengt-Erik Engholm är uppvuxen i Kölsillre, Medelpad och bor idag i Aspudden, Stockholm. Tillsammans med illustratören Jojo Falk har Bengt-Erik gjort flera informativa och roliga böcker Fakirer, Fladdermöss, Skelett, Havsvidunder, Löss, Blod och nu Snor. 2017 kom även Riktiga vikingar! en spännande faktabok med illustrationer av Jonna Björnstjerna.

Jojo Falk är frilansande illustratör med uppdrag från bl.a. Kamratposten och Arla. På Natur & Kultur har hon bland annat illustrerat Löss, Blod och Snor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna