Homo Deus : en kort historik över morgondagen (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (576.2 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rolf Wrangnert
Utgivningsdatum
2017-07-12
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127154346

Homo Deus : en kort historik över morgondagen Ljudbok

(14 röster)  |  Läs 3 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2017-07-12

Styckköp

149

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Under det senaste århundradet har människan lyckats göra det omöjliga. Svält, krig och sjukdomar har förvandlats från obegripliga naturkrafter till problem som faktiskt går att hantera. Idag är det fler som dör av för mycket mat än för lite, det är fler som dör av hög ålder än av smittsjukdomar och självmord är en vanligare dödsorsak än krig och terrordåd tillsammans. Frågan är bara vad som ska ersätta krigen och svälten som mänsklighetens huvudfokus. Vilka framtidsprojekt, drömmar och mardrömmar kommer att prägla vår värld under återstoden av 2000-talet?

Homo Deus går på djupet i ämnen som dödens avskaffande, introduktionen av artificiellt liv och varför vi människor strävar efter att förvandlas till gudar. Det är en fascinerande bok som dyker rakt in i mänsklighetens stora och omöjliga ödesfråga: Vart är vi på väg?

Yuval Noah Harari (född 1976) har doktorerat i historia vid University of Oxford och undervisar vid Hebreiska universitetet i Jerusalem. Hans bok Sapiens blev en enorm internationell succé och har sålts till över 30 länder. Han har hyllats av läsare och kritiker världen över för sitt avväpnande och samtidigt djupt belästa sätt att skildra mänsklighetens historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Homo Deus : en kort historik över morgondagen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Genomtänkta teorier om framtiden
  LarsA, 16 augusti 2020

  Boken börjar med en del upprepning från boken Sapiens, men när det är klart blir det en hel del mycket intressanta teorier och logiska resonemang
  .

 2. Den här boken är ett mysigt sätt att ta in lite...
  hugel, 30 juni 2020

  Den här boken är ett mysigt sätt att ta in lite historiska analyser och många är väldigt intressanta. Inläsaren funkar ok på 1.2 hastighet

 3. Ej möjlig att lyssna på då siorna kom helt i oordn
  Hans-Göran Hagström, 13 mars 2018

  Ej möjlig att lyssna på då sidorna kom helt i oordning
  Ej möjlig att lyssna på då sidorna kom helt i oordning

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Yuval Noah Harari