Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
120
Utgivningsdatum
2019-02-15
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127154520

Tjuren från Solna E-bok

E-bok,  Svenska, 2019-02-15
139
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Ur ett språkperspektiv är det en fröjd att läsa Gunnar Ardelius nya bok, Tjuren från Solna." Emma Holm, DN

Sebastian kämpar för att bli vuxen, för att hitta en vän, en lägenhet, en tjock bunt med sedlar, någon att älska och en utbildning som leder till ett jobb. Han stretar för att komma bort från sin mamma. Egentligen är det inget fel på Sebastians mamma, mer än att hon luktar för mycket, skrattar för högt och gråter för fult. Utan att riktigt veta hur det har gått till har Sebastian inlett ett förhållande med mammas kollega Hanna, som skulle kunna gå under rubriken milf, även om hon inte har några barn. Han har sökt in till scenskolan där han träffar Jakob. Nu kanske allt kan bli bättre och livet äntligen börja?

Med språklig träffsäkerhet och en stor portion humor gestaltar Ardelius en ung mans känsla av att inte räcka till i en tid utan självklara svar.

Gunnar Ardelius har gett ut fyra ungdomsromaner och en roman för vuxna. Han har varit nominerad till Augustpriset, Tidningen Vi:s litteraturpris och tilldelats debutantpriset Slangbellan. Han är också översättare och ordförande i Författarförbundet.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Gunnar Ardelius