21 tankar om det 21:a århundradet (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (411.5 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Rolf Wraglert
Utgivningsdatum
2018-11-09
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Joachim Retzlaff
ISBN
9789127159709
21 tankar om det 21:a århundradet (ljudbok)

21 tankar om det 21:a århundradet Ljudbok

(16 röster)  |  Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2018-11-09

Styckköp

121

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Vi har tämjt naturen, byggt samhällen och gjort enorma framsteg inom vetenskap och teknologi. Men vet vi verkligen vad vi ska göra av allt detta? Mycket snart måste vi bestämma hur vi ska använda all vår makt - innan ridån går ned för vårt släkte.

I succéboken Sapiens utredde Yuval Noah Harari mänsklighetens förflutna. Uppföljaren Homo deus profeterade om den avlägsna framtiden. I denna bok intresserar han sig för vår samtids 21 mest omedelbara utmaningar, bland dem terrorism, miljö, övervakning, ojämlikhet, globalisering, arbetslöshet, desinformation och krig.

Trots hastiga förändringar och undergångstoner visar Harari vikten av att behålla sans och förnuft, både som kollektiv och som individer. Än kan utbildning och filosofi hjälpa oss. Än finns möjligheter att förstå den värld vi har skapat!

Yuval Noah Harari har doktorerat i historia i Oxford och är i dag knuten till Hebreiska universitetet i Jerusalem. Han slog igenom internationellt med Sapiens, och skriver och föreläser därefter för en trollbunden världspublik.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av 21 tankar om det 21:a århundradet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Århundradets viktigaste bok!
    Helen Forsberg, 14 december 2020

    Yuval briljerar genom hela boken med ett knivskarpt intellekt och pedagogiska metaforer som han toppdressat med en nypa torr humor.
    Detta är en bok som bör läsas av alla innan det är försent...

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Yuval Noah Harari