Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Mona och Barbro (del 3)
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2019-04-27
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Lindblad, Niklas (form)
Dimensioner
180 x 110 x 13 mm
Vikt
130 g
SAB
Hc
ISBN
9789127160903

Darling Mona

(34 röster)  |   Läs 1 recension
Pocket,  Svenska, 2019-04-27
66
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Monas och Barbros mamma har just dött. Mona måste lämna sin älskade Albert och sitt nya hem på Mallorca för att åka till begravningen i Stockholm.
Med hjälp av sin dagbok försöker Mona se tillbaka på sin barndom, på vad som faktiskt är hennes egna minnen, och vad som snarare är en bild som hennes mamma har skapat. Och väl i Stockholm vill Mona också göra upp med en annan del av sitt liv. Hon stämmer möte med exmaken Torbjörn för att erbjuda honom sin vänskap. Ett möte som får henne att se såväl på honom som på sig själv med andra ögon.

Lena Ackebos romaner om systrarna Mona och Barbro, "Världens vackraste man" och "Kära Barbro", har blivit älskade av både läsare och kritiker för sin förmåga att gestalta livets skiften i stort och smått. Tillsammans med årets roman "Darling Mona", den sista delen i trilogin, skildrar de med skärpa och ömhet hur svårt det kan vara att frigöra sig från det förflutna, hur en syster vågar skärskåda sig själv och förändras och hur den andra klamrar sig fast vid en självbild som också snärjer henne.

Lena Ackebo debuterade som romanförfattare med "Världens vackraste man" 2016, uppföljaren "Kära Barbro" kom 2017. Hon har tidigare varit verksam som bildkonstnär och har givit ut tio tecknade album.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Darling Mona
  2. +
  3. Kära Barbro

De som köpt den här boken har ofta också köpt Kära Barbro av Lena Ackebo (pocket).

Köp båda 2 för 145 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Darling Mona. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra !
    Anita Norrgård, 11 juni 2019

    Jag har läst de två tidigare böckerna om systrarna och så klart ville jag följa utvecklingen och Darling Mona blev ett bra avslut.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lena Ackebo