Att leva med hund : en guide till dina hundår (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2020-03-06
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Allmänlitteratur
Medarbetare
Kimbell, Katy (form) / Prieditis, Linda (foto)
Dimensioner
225 x 175 x 20 mm
Vikt
596 g
SAB
Qdfja
ISBN
9789127165540

Att leva med hund : en guide till dina hundår

(15 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-03-06
269
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Åren med hund är en underbar tid tillsammans med en älskad vän, men har också sin beskärda del av besvär och sorg. I den här boken får vi ta del av vad som händer med hunden från spermie till grav, baserat på den senaste forskningen. Här får man insikter som underlättar allt från valet av valp, via uppfostran och träning till att leva med en åldrande hund.

Med humor, värme och en stor kärlek till hundar förmedlar Per Jensen det senaste om hur våra fyrbenta vänner fungerar i olika faser av livet och hur vi kan använda de nya rönen för att få en lycklig samvaro. Oavsett om man planerar att skaffa sin första valp eller har levt med hundar hela sitt liv ger boken värdefulla nya kunskaper.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Att leva med hund : en guide till dina hundår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok för nybörjare och erfarna hundägare
  Kirran , 6 april 2021

  Vi har tidigare haft hund och nu är en ny på väg. Köpte boken för att fräscha upp kunskaperna och är väldigt nöjd med boken. Fakta och erfarenheter utan massa onödigheter men ändå skriven så bra att man hela tiden är fängslad och vill läsa mera. Klart rekommenderbar!

 2. Auktoritet om ny syn på hundar
  Björn Nilsson, 11 februari 2021

  Forskaren Per Jensen skriver intressant om hur djur (och hundar) tänker och känner. En ny skola när det gäller hunduppfostran.

 3. Rekommenderas varmt!
  Kaffeläsaren, 30 mars 2020

  Per Jensen är professor i etologi, han har haft egna hundar i över 40 år och han har skrivit åtskilliga böcker om hundar tidigare. Att leva med hund är den senaste i raden av hundböcker. Här får vi ta del av den senaste forskningen med start från valet av ras och valp, via valpstadiet och upp genom den vuxna hundens liv. Man kan ju tänka att en bok om forskning skulle vara ganska trist och torr, men ack så fel det är när det gäller denna bok. Per har en härlig humor som glimtar fram mellan si... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner