Löss (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (12.0 MB)
Språk
Svenska
Läsålder
6-9 år
Inläsare
Joachim Bergström
Utgivningsdatum
2022-08-10
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127175358
Löss (ljudbok)

Löss Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-08-10

Styckköp

139

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Löss är som superhjältar! Klorna i deras framben är så starka att de kan bära en last som väger 2000 gånger mer än de själva väger. Det är som om en människa skulle kunna lyfta tio bussar!

När det kliar ordentligt i skalpen behöver det inte vara för att man har ett svårtlöst problem, man kan ha fått löss! Och det är förstås ett nog så knivigt bekymmer. Här kan du läsa om allt du någonsin undrat och allt du inte visste att du ville veta om våra mest ovälkomna gäster: lössen!

Bengt-Erik Engholm (född 1959) är uppvuxen i Kölsillre, Medelpad och bor idag i Aspudden, Stockholm. Tillsammans med illustratören Jojo Falk har Bengt-Erik skrivit böcker till Natur & Kulturs fakta-serie. Totalt har det blivit sex informativa och roliga böcker - Fakirer, Fladdermöss, Skelett, Havsvidunder, Snor och Löss.Fakirer tilldelades 2010 Bokjuryns pris för bästa faktabok.

Tänk, jag hade aldrig kunnat tro att jag skulle kunna mumsa i mig en härlig ostmacka och samtidigt sträckläsa med ett sådant nöje i en bok om löss!

Bibblabella
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Bengt-Erik Engholm