Sopa ihop löv mot vinden (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
194
Utgivningsdatum
2023-02-10
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127176942
Sopa ihop löv mot vinden (e-bok)

Sopa ihop löv mot vinden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2023-02-10

Styckköp

129

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sagt om Sällskapet:
?Det här författarskapet måste vara ett av de bästa och mest originella i Norden just nu.?
Therese Bohman, Expressen

Sällskapet samlade alla fyra romaner om Camilla och hennes krets i en volym. Persongalleriet omfattar sex personer som är vänner, makar eller exmakar. De heter Camilla och Charles, Edward, Alma, Kristian och Alwilda.

När vi möter dem igen i denna fristående fortsättning är det sent på jorden. Djuren lider och hur ska man förhålla sig till deras smärta: förneka eller ta in? Camillas pappa finns inte mer. Innan han dog ordnade han en utställning med 26 föremål som skulle berätta vem han var. Camilla, nu medelålders med ett eget barn, lägger fortfarande pussel.

I rösterna som flätas kring varandra träder livsvalen, fixeringarna, sorgerna och stämningarna fram. I flödet av tal som är ömsom roligt, oroande, drabbande finns det som aldrig går att nå fram till eller säga, det som glider oss ur händerna men ändå utgör förutsättningarna för våra liv.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Hesselholdt Christina

  • Sällskapet

    Hesselholdt Christina

    "det här författarskapet måste vara ett av de bästa och mest originella i Norden just nu." Therese Bohman, Expressen "stor glädje har fyllt mig under läsningen och jag avundas dem som har den framför sig." Ingrid Elam, DN Sällskapet samlar den ena...

  • Vivian

    Hesselholdt Christina

    Vivan är ett vibrerande mästerstycke om kompromisslös¿het och konstnärskap, skriven på glasklar prosa. Nominerad till Nordiska rådets litteraturpris 2017 Vivian Maier (1926?2009) levde ett helt anonymt liv och arbetade som barnflicka i välbeställd...