Emily forever (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
193
Utgivningsdatum
2022-10-20
Upplaga
1
Förlag
Weyler Förlag
Översättare
Ninni Holmkqvist
Dimensioner
207 x 133 x 16 mm
Vikt
314 g
SAB
Hce
ISBN
9789127177697
Emily forever (inbunden)

Emily forever

Inbunden,  Svenska, 2022-10-20
229

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  129
Visa alla 1 format & utgåvor
"När jag läser romanen för tredje gången inser jag att jag måste släppa, men också att vår iskalla samtid alstrar ett akut begär efter levande litteratur. Emily. Se på henne och tänk själv."
Dagens Nyheter

"Det som gör Emily Forever till något alldeles extra är hur den allvetande berättaren går in och ut hos personerna, återger deras tankar och erfarenheter. Orubbligt solidarisk och ifrågasättande på en och samma gång. Hur är det möjligt? Det är det Det känns faktiskt som att Navarro Skaranger har uppfunnit ett nytt och oemotståndligt sätt att litterärt skildra människor."
Aftonbladet

"Skaranger visar vilken kontroll hon har över sitt hantverk. Med skenbar enkelhet tar hon oss under huden på romanfigurerna, och sätter samtidigt fingret på hur fattigdom inte handlar om materiella ting, aldrig enbart."
Svenska Dagbladet

"Jag förstår inte hur Navarro Skaranger gjort, hur författaren själv kan gripa in i Ems tillvaro och tala direkt till läsaren, men det gör hon och det är helt självklart och mycket stilfullt. En rörande, lakonisk liten roman som tycks berätta mer än vad orden rymmer.
Borås Tidning

Emily forever är en roman om klass, om vardagsliv och att försöka hitta en väg framåt i livet. Romanens perspektiv växlar hela tiden, vilket lägger grund för en komplex och varm skildring av en trasslig tillvaro. Det är en tät, mångfacetterad och otroligt välskriven roman som fått ett fantastiskt mottagande i Norge.

»Hon förtjänar Bragepriset.«
ur recension i Dagens Næringsliv

»Du har kanske läst Lucia Berlins no veller med en liknande grundtematik, men du har knappast läst något som liknar Emily forever.«
ur recension i Adresseavisen
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Emily forever
 2. +
 3. En handfull vind

De som köpt den här boken har ofta också köpt En handfull vind av Negar Naseh (inbunden).

Köp båda 2 för 448 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maria Navarro Skaranger

 • Emily siempre

  Maria Navarro Skaranger

  Emily tiene 19 años, no conoce a su padre y está embarazada de siete meses cuando su novio la deja.¿ Emily trabaja en un supermercado y sueña con otra vida, aunque no sepa cuál.¿ Vive en un suburbio de Oslo, junto con inmigrantes y personas ...