Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (212.8 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Martina Nelson
Utgivningsdatum
2022-10-01
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127178809
Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier (ljudbok)

Adhd på jobbet : om forskning, hjärnan och strategier Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2022-10-01

Styckköp

127

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Jag tror inte att det är någon på jobbet som förstår hur hårt jag kämpar. Vad det kostar för mig att få ihop allt och vara såhär strukturerad och organiserad. Jag får ofta höra att jag är den perfekta projektledaren och tar ofta på mig att vara den som leder och styr de andra också. På ett sätt är det nog också en av mina strategier. För skulle jag behöva förhålla mig till andras scheman och rutiner tror jag inte att jag skulle hålla ihop. Jag har jättesvårt för när saker ändras och mina cirklar rubbas."

Adhd på jobbetger fördjupad förståelse för och ökad kunskap om hur adhd kan yttra sig i vuxen ålder i allmänhet och i arbetslivet i synnerhet.

Med rätt kunskap och anpassning behöver adhd inte vara ett hinder i yrkeslivet - med rätt strategier kan man fungera bra och dessutom nå sin fulla potential. Det handlar om anpassningar som är bra för alla, men särskilt viktiga om man har en diagnos.

Boken riktar sig till dem som själva har adhd - och till arbetsgivare, chef, ledare eller personal inom HR och vill förbättra möjligheterna för medarbetare med adhd att fungera och utvecklas i en hållbar arbetsmiljö.

Lotta Borg Skoglund och Martina Nelson har tidigare utgivitSvart bälte i föräldraskap - Att lösa vardagen i npf-familjer.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Adhd : från duktig flicka till utbränd kvinna

    Lotta Borg Skoglund

    ADHD kan ta sig mycket olika uttryck utifrån biologiska skillnader mellan könen och tyvärr är kunskapen fortfarande skrämmande låg när det gäller flickors och kvinnors unika utmaningar. Vi missar flickorna med ADHD när vi letar efter symtom som är...

  • Svart bälte i föräldraskap : att lösa vardagen i npf-familjer

    Lotta Borg Skoglund, Martina Nelson

    "Den här innehållsrika och välskrivna handboken vänder sig till alla föräldrar men framför allt föräldrar till barn med npf-diagnos. ---Svart bälte i föräldraskap är briljant, pedagogiskt skriven, har en lättnavigerad innehållsförteckning och...