Americana (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2023-10-06
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127184749

Americana E-bok

E-bok,  Svenska, 2023-10-06
159
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Har du drömt om Farmor Ankas perfekta äppelpaj-slajsar sen du var barn och följde du Sopranos mest på grund av Carmelas ziti-gratänger? Kollar du regelbundet om de bästa restaurangscenerna frånMad Menpå Youtube och har du någonsin googlat Dolly Partons bästa casserolerecept?

Då ärAmericanaantagligen boken för dig.

Americanahandlar nämligen inte nödvändigtvis om det verkliga USA, utan mer om vår gemensamma dröm om landet. Det är en bok för dig som ständigt går omkring med ett lågintensivt sug efter buffalo wings och inte skäms ett dugg för att du föredrar mac & cheese framför cacio e pepe.

I ett 70-tal recept lär du dig laga allt från riktiga Houston-fajitas till Louisianas mystiska, magiska gumbo. Du lär dig varför du alltid ska beställa din paj ?a la mode?, hur du får till både vågiga OCH helt raka, knapriga baconskivor samt varför frysen är det bästa hjälpmedlet för dig som gillar hemmacocktails som manhattan, dry martini och sazerac.

Du lär dig också allt om frukost-granolans mörka historia, att nachos är en maträtt och inte ett slags chips och varför varenda kokbok i kokböckernas historia har haft fel när de fotograferat amerikanska pannkakor på hög.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Jonas Cramby