Jag är ett fan (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Antal sidor
221
Utgivningsdatum
2024-04-05
Förlag
Natur & Kultur
ISBN
9789127186323

Jag är ett fan E-bok

E-bok,  Svenska, 2024-04-05
169
Billigast på PriceRunner
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
En snabb, fräsande smällare till debutroman ? den kommer inte att lämna dig någon ro.

Observer

En brutal, briljant debut.

The Guardian

Den unga kvinnan som berättar är kär i en gift man som arbetar inom konstvärlden. De har en komplicerad relation som upptar hennes tillvaro helt. Och mannen tycks också ha något ihop med en kvinna som lever ett vackert iscensatt liv som många människor följer på instagram.

Berättarens besatthet av både mannen och kvinnan hon maniskt övervakar på sociala medier handlar om begär, men till vad? Hon upplever sig utestängd från det vackra, goda livet som torgförs av influencers, och hon vill ha det hon inte kan få. Samtidigt föraktar och avskyr hon det ekonomiska system som ger medelklassen deras privilegier, och hennes ilska skänker en hård klarsynthet.

I takt med att hon börjar tappa kontrollen över sitt eget beteende och bli alltmer gränslös vrids insatserna i dramat upp. Den ?desperata, trängda rösten som talar i boken liknar inget jag tidigare läst? skrevGuardiansrecensent. Patels egensinniga debut är lika delar relationsthriller och en kritisk undersökning av ras, klass och makt. Den borrar i hur våra mest intima relationer reproducerar strukturer och tillgång, inte minst till olika sorters känslor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sheena Patel

  • I'm a Fan

    Sheena Patel

    LONGLISTED FOR THE WOMEN'S PRIZE FOR FICTION 2023 SHORTLISTED FOR THE DYLAN THOMAS PRIZE 2023 SHORTLISTED FOR THE JHALAK PRIZE 2023 SHORTLISTED FOR THE BRITISH BOOK AWARDS BOOK OF THE YEAR (DISCOVER) 2023 SHORTLISTED FOR THE REPUBLIC OF CONSC...