Jag är ett fan (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (169.7 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fanna Ndow Norrby
Utgivningsdatum
2024-05-03
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur
Översättare
Ylva Mörk
ISBN
9789127186330

Jag är ett fan Ljudbok

(4 röster)  |   Läs 1 recension
Ljudbok,  Svenska, 2024-05-03

Styckköp

169
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En snabb, fräsande smällare till debutroman ... den kommer inte att lämna dig någon ro.

Observer

En brutal, briljant debut.

The Guardian

Den unga kvinnan som berättar är kär i en gift man som arbetar inom konstvärlden. De har en komplicerad relation som upptar hennes tillvaro helt. Och mannen tycks också ha något ihop med en kvinna som lever ett vackert iscensatt liv som många människor följer på instagram.

Berättarens besatthet av både mannen och kvinnan hon maniskt övervakar på sociala medier handlar om begär, men till vad? Hon upplever sig utestängd från det vackra, goda livet som torgförs av influencers, och hon vill ha det hon inte kan få. Samtidigt föraktar och avskyr hon det ekonomiska system som ger medelklassen deras privilegier, och hennes ilska skänker en hård klarsynthet.

I takt med att hon börjar tappa kontrollen över sitt eget beteende och bli alltmer gränslös vrids insatserna i dramat upp. Den "desperata, trängda rösten som talar i boken liknar inget jag tidigare läst" skrevGuardiansrecensent. Patels egensinniga debut är lika delar relationsthriller och en kritisk undersökning av ras, klass och makt. Den borrar i hur våra mest intima relationer reproducerar strukturer och tillgång, inte minst till olika sorters känslor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag är ett fan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Sträck lyssnade
    Carro, 18 maj 2024

    Svårt att sluta lyssna. Den ger en lite baby raindeer vibes.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sheena Patel

  • I'm a Fan

    Sheena Patel

    LONGLISTED FOR THE WOMEN'S PRIZE FOR FICTION 2023 SHORTLISTED FOR THE DYLAN THOMAS PRIZE 2023 SHORTLISTED FOR THE JHALAK PRIZE 2023 SHORTLISTED FOR THE BRITISH BOOK AWARDS BOOK OF THE YEAR (DISCOVER) 2023 SHORTLISTED FOR THE REPUBLIC OF CONSC...