Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Génial
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2011-02-25
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Dimensioner
240 x 200 x 10 mm
Vikt
580 g
ISBN
9789127414976
Génial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan (häftad)

Génial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-02-25
543
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Génial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan Kan levereras innan julafton
Fyra allt-i-ett-böcker Génial består av fyra allt-i-ett-böcker, en för varje steg. Här finns en blandning av olika texttyper och övningar inriktade på färdighetsträning (reception, produktion och interaktion). Faktatexter, berättelser och annan fiktion, dialoger och intervjuer varvas med information om levnadsvillkor, traditioner och kulturella företeelser i den fransktalande världen skildrade genom möten med autentiska personer. Eleven får återkommande träna på och kommentera språklig säkerhet när det gäller uttal, intonation, fasta språkliga uttryck och grammatiska strukturer. Längst bak i böckerna finns minigrammatik, facit och texterna på svenska. Inspelningar

Elevinspelningarna finns under Extramaterial. De hörövningar som ingår i proven finns tillsammans med lärarhandledningen.Lärarhandledning Här finns lektionsförslag, bakgrundsinformation, inspelningsmanus till hörövningarna, kopieringsunderlag samt prov med facit. Lärarhandledningen laddas ner och kan delas med lärare på skolan.Kostnadsfritt extramaterial Génial fortsätter på webben! Här finns bland annat ljudfiler och webbövningar.Digitalbok Den digitala boken har ett innehåll som är identiskt med den tryckta versionen, men du och dina elever läser och lyssnar på boken online. Webbövningar ingår också. Här får eleverna möjlighet att öva på ord, fraser och grammatik, med omedelbar feedback. Fördelen med den digitala allt-i-ett-boken är att inlästa texter, hörövningar och webbövningar finns på ett och samma ställe. Även instruktioner är inlästa.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Génial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan
  2. +
  3. Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla ord till pengar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Copyboken : gör läsare till kunder, förvandla o... av Mattias Åkerberg (häftad).

Köp båda 2 för 842 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Génial 1 Allt-i-ett-bok, andra upplagan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nybörjarbok för skolbruk
    tekopp, 5 oktober 2017

    Boken vänder sig framför allt till yngre studerande, mycket vardagsspråk med slang och uttryck från ungdomars värld. Detta kan kännas lite främmande för andra åldersgrupper. Passar säkert bra i skolan men mindre för vuxna elever.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna