Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
ABC-klubben
Antal sidor
111
Utgivningsdatum
2011-03-16
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Wahlström, Kari (form)
Illustratör/Fotograf
Nathalie Uppström, Catharina Nygård Holgersson
Dimensioner
270 x 200 x 10 mm
Vikt
340 g
SAB
Fc
ISBN
9789127419865
ABC-klubben åk 1 Den magiska kulan Arbetsbok (häftad)

ABC-klubben åk 1 Den magiska kulan Arbetsbok

(13 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2011-03-16
199
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
I läsläran ingår läseböcker i olika nivåer för att ge en sammanhållen läsupplevelse för hela klassen. Det finns arbetsbok i två versioner, bonusbok läxbok och lärarhandledning samt lärarwebb.

I ABC-klubben för åk 1 finns det tre läseböcker Den magiska kulan A, B och C. Alla tre innehåller samma berättelse men på tre olika svårighetsnivåer, vilket ger en sammanhållen läsupplevelse för hela klassen! Berättelsen är skriven av Mats Wänblad, en författare med lång erfarenhet av vad barn fångas av i berättelser.

Det här är den magiska berättelsen!

Läseboken Den magiska kulan handlar om vännerna Asta, Bea och Cesar. Tillsammans äger de en magisk kula som kan göra varje önskning till verklighet. Kulan fick de av en mystisk dam som Asta träffade i ett ödehus. Barnen testar kulan på olika sätt och den visar sig fungera den är verkligen magisk! De fantiserar om allt de kan få.

Men kulan ger dem inte bara lycka den för med sig problem också. När det visar sig att alla behöver kulan samtidigt, stjäl Asta den och barnens vänskap sätts på prov. Plötsligt är både kulan och damen försvunna, just när kulans kraft verkligen behövs för att undvika en katastrof. Vågar barnen ta tag i saken själva, utan kulan?

Läsebok A, B och C

Läseboken Den magiska kulan finns i tre versioner. Böckerna innehåller samma berättelse, men A-boken har inte lika mycket text som B-boken. C-boken har mycket text och inte så många bilder. Den läser läraren högt ur. Alla kapitel börjar och slutar på samma sidor i de olika versionerna. Böckerna finns även digitalt med alla tre versioner i en och samma produkt. I den digitala läseboken finns funktioner som talsyntes med medföljning, möjlighet att ändra typsnitt, läslinjal och andra funktioner.

Paket Läsebok + Digital

Läseböckerna finns nu även som ett paket där du köper boken och får tillgång till den digitala versionen i 12 månader utan extra kostnad.

Ljuda och läs

Ljuda och läs är en läsebok med långsam progression som stöttar eleven i läsinlärningen, och är tänkt att användas parallellt med läseböckerna i ABC-klubben. Fokus är grundläggande avkodning och i varje kapitel presenteras en bokstav samt aktuella ordbilder. Bokstavsordningen är samma ordning som i Den magiska kulan. Boken inleds med ett stöttande uppslag till den vuxne som ska hjälpa eleven. En längre lärarhandledning kan kostnadsfritt laddas ner på ABC-klubbens materialbank .

Arbetsbok

Arbetsboken innehåller varierade läs- och skrivuppgifter till varje bokstav. Här tränar eleven på att höra bokstavsljuden, skriva bokstavsformarna, hitta ordbilder och läsa ord och meningar.

Arbetsbok Fokus

Arbetsbok Fokus passar elever som behöver ett tydligt upplägg med utvalda uppgiftstyper, bilder som stödjer innehållet och vägledande exempel. Arbetsbok och Arbetsbok Fokus är strukturerade så läraren kan undervisa elevgruppen inom samma område.

Lärarhandledning med lärarwebb

I lärarhandlednin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. ABC-klubben åk 1 Den magiska kulan Arbetsbok
  2. +
  3. ABC-klubben Läsdagbok

De som köpt den här boken har ofta också köpt ABC-klubben Läsdagbok av Sibylle Kemper, Catharina Nygård, Nathalie Uppström, Åsa Gustafsson (inbunden).

Köp båda 2 för 229 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av ABC-klubben åk 1 Den magiska kulan Arbetsbok. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra för att lära sig skriva
    Anna, 7 mars 2014

    Riktig bok som lär barn skriva. Enkel nivå som ökar efter hand. Mycket bättre än andra böcker. Behöver inte ens läseboken för att användas.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna