Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rivstart
Antal sidor
128
Utgivningsdatum
2012-09-21
Upplaga
1
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Ripa, Helene (form)
Dimensioner
240 x 170 x 10 mm
Vikt
280 g
ISBN
9789127425712
Rivstart Yrkesliv (häftad)

Rivstart Yrkesliv

(8 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2012-09-21
344
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med Rivstarts tydliga struktur och varierade övningar lär sig dina elever svenska snabbare. Rivstart är ett enspråkigt nybörjar- och fortsättningsmaterial i svenska som främmande språk och vänder sig till språkinlärare i och utanför Sverige. Med såväl humor som allvar tränas alla färdigheter utan överdriven upprepning och onödigt tragglande för att passa den studievana eleven.

För studievana och självstudier

Rivstart tar upp många varierade texttyper och övningar. Uttalsträning vävs nu in i kapitlen och Rivstart kommer ge dina elever goda förutsättningar för en fungerande vardagskommunikation. Läromedlet passar även bra för studier på egen hand. Pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå och följa med i. Längst bak i böckerna finns vidare ett utförligt avsnitt om uttal där eleven kan lyssna och öva själv. Här hittar du också en minigrammatik. Allt för att underlätta det självständiga arbetet med språket!

Kostnadsfritt extramaterial

Rivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.

Nya tempusbeteckningar

I Rivstart används nya tempusbeteckningar som är klara och intuitiva för både lärare och elever. Nu-systemets tempus heter presens perfekt (har talat), presens (talar) och presens futurum (ska tala). Då-systemets tempus heter preteritum perfekt (hade talat), preteritum (talade) och preteritum futurum (skulle tala). På detta sätt blir det tydligt att svenska har två tempussystem och namnen indikerar också hur de bildas. Systemet är hämtat från Svenska Akademiens grammatik där det dock inte implementerats.

Rivstart kortfattat:

* Snabb inlärning
* Uppmuntrar till kommunikation
* Nu fler övningar
* Passar för: Svenska som främmande språk nivå A1-C1, SFI studieväg 3, SVA grundvux, nybörjare med studievana, företagsutbildningar i svenska samt kurserna Sva 1-3 på gymnasiet och vuxenutbildningen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Rivstart Yrkesliv
  2. +
  3. Så gör jag : konsten att skriva

De som köpt den här boken har ofta också köpt Så gör jag : konsten att skriva av Bodil Malmsten (kartonnage).

Köp båda 2 för 483 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Rivstart Yrkesliv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. ARBETSMARKNAD

    En superbra och användarvänlig bok om arbetsmarknad. Väl ämnad för elever med SFI C och D. Går att använda pärm till pärm.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna