Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Framåt
Antal sidor
64
Utgivningsdatum
2014-06-05
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Lane, Ingrid (red.) / Yngborn, Linn (red.) / Yngborn, Linn (form) / Hammarberg, Margaretha (foto) / Hammarsten, Charles (foto) / Images, Tetra (foto)
Illustratör/Fotograf
Jerker Eriksson
Dimensioner
240 x 172 x 7 mm
Vikt
156 g
SAB
uFc
ISBN
9789127433090
Framåt A 2:a uppl Elevbok 1 (häftad)

Framåt A 2:a uppl Elevbok 1

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2014-06-05
252
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Framåt är ett heltäckande läromedel för sfi kurs A-C. Eleverna utvecklar ett fungerande vardagsspråk genom läs- och skrivinlärning, samtidigt dom de får inblick i de delar av samhället som är vanligt att de kommer i kontakt med. Alla fristående kapitel i Framåt innehåller en återkommande tydlig arbetsmetod, vilket gör att du fritt kan välja bland de teman som finns.

Framåt A

Framåt A består av tre elevböcker, A1, A2 och A3, som hjälper till att ge eleverna ett basordförråd och en god start på läs- och skrivinlärningen. Böckerna bygger upp och ökar ordförrådet steg för steg med inledande läs- och skrivträning och mycket repetition. Ordbildsmetoden kombineras med bokstavsinlärning. Parallellt löper läsinlärning baserad på metoden Läsning på Talets Grund. Till varje elevbok nns webbövningar och inläst text. Dessutom nns inlästa ordlistor på ara-biska, dari och somaliska.

Lärarhandledningar

Till varje elevbok hör en webbaserad lärarhandledning. Licensen gäller för en lärare i 12 månader. De innehåller ett omfattande material. Till varje sida i elevboken nns bland annat instruktioner, extra övningar, genomgångar, kopieringsunderlag och uttalsstöd. Lärarhandledning A1 innehåller även en läs- och skrivinlärningskurs som eleven kan arbeta med parallellt med elevboken.

Kostnadsfritt extramaterial

Framåt fortsätter på webben! Här finns extramaterial som ordlistor med översättningar till arabiska, dari och somaliska, webbövningar och inläst text.

Digitalbok

Framåt B och Framåt C finns som digitalböcker med inläst tal.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Framåt A 2:a uppl Elevbok 1
  2. +
  3. Framåt A 2:a uppl Elevbok 2

De som köpt den här boken har ofta också köpt Framåt A 2:a uppl Elevbok 2 av Margareta Mörling (häftad).

Köp båda 2 för 512 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Framåt A 2:a uppl Elevbok 1. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Nyanlända
    Gertrud Davidsson, 11 januari 2016

    Vi har använt Framåt 1,2,3 i vårt integrationsarbete för nyanlända på ett evakueringsboende. Bara ett fåtal har kunskaper i engelska och det grundläggande upplägget i Framåt är mycket bra för denna målgrupp.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Margareta Mörling