Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rivstart
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2014-05-15
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Jäderberg, Cristina (form)
Illustratör/Fotograf
Eva Thimgren
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
386 g
SAB
Fct
ISBN
9789127434219
Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan (häftad)

Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan

(26 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2014-05-15
350
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med humor och allvar visar Rivstart den snabbaste vägen till språket. Rivstart består av textbok, övningsbok och lärarhandledning. Lärandet går snabbt framåt med tydlig struktur och med snabba repetitioner. Teman i kapitlen och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala (GERS) och går igenom nivåerna A1–C1. Övningsböckerna med grammatikövningar vävs in i textboken genom hänvisningar. Rivstart passar även bra för studier på egen hand eftersom pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå.

Lärarhandledning

Här finns tips för undervisning, kopieringsunderlag och tester där eleven själv kan se sin språkutveckling. Du hittar också manus till hörövningar. Lärarhandledningen är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Kostnadsfritt extramaterial

Rivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan
 2. +
 3. Rivstart B2+C1 Textbok inkl ljudfiler

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart B2+C1 Textbok inkl ljudfiler av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 849 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rivstart A1+A2 Övningsbok, andra upplagan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Rekommenderar
  atawind, 8 december 2017

  Den är lätthanterlig för nybörjare fast tillsammans med textboken blir det lite förvirrad, samma kapitel handlar om olika grammatiska delar.

 2. SFI

  Använder den till den språksvagaste gruppen samt analfabeter. Fungerar alldeles utmärkt och är pedagogiskt upplagd. Uppskattad av elever och kollegor.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna