Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Rivstart
Antal sidor
288
Utgivningsdatum
2015-08-10
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Jäderberg, Cristina (form)
Illustratör/Fotograf
Eva Thimgren
Dimensioner
240 x 169 x 15 mm
Vikt
552 g
SAB
Fct
ISBN
9789127434233

Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

(19 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-08-10
499
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med humor och allvar visar Rivstart den snabbaste vägen till språket. Rivstart består av textbok, övningsbok och lärarhandledning. Lärandet går snabbt framåt med tydlig struktur och med snabba repetitioner. Teman i kapitlen och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala (GERS) och går igenom nivåerna A1–C1. Övningsböckerna med grammatikövningar vävs in i textboken genom hänvisningar. Rivstart passar även bra för studier på egen hand eftersom pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå.

Lärarhandledning

Här finns tips för undervisning, kopieringsunderlag och tester där eleven själv kan se sin språkutveckling. Du hittar också manus till hörövningar. Lärarhandledningen är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Kostnadsfritt extramaterial

Rivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan
 2. +
 3. Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 838 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En väldigt bra bok
  Blixten sam, 28 augusti 2017

  Jag rekommendera boken jag själv läst den och tror att alla skolor bör undervisa den. kapitel i boken är väldigt intressanta. Jag har lärt mig svenska och fått information om Sverige genom läsa den. jag ser fram emot Rivstart B2+C1

 2. En bra bok om du vill lära dig svenska
  Mohammad Akash, 6 oktober 2016

  Jag rekommenderar alla skolor som undervisar svenska att ha den här boken . Studenterna ska utveckla snabbt. Jag menar att studenterna kan prata bra svenska efter de är klar i SFI om de studerar den här boken.

 3. Audio material painful to use

  The A1A2 has CDs, much easier to use and transform to MP3.
  This one has online audio, every time you must connect and use your login and password!!

  I 'm just using because my school asked it.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna