Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
192
Utgivningsdatum
2015-08-12
Upplaga
2
Förlag
Natur & Kultur Läromedel
Medarbetare
Strömsten, Inger (red.) / Jäderberg, Cristina (form) / Länk, Carina (form)
Dimensioner
240 x 170 x 15 mm
Vikt
412 g
SAB
Fct
ISBN
9789127434240

Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan

(19 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad,  Svenska, 2015-08-12
363
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Med humor och allvar visar Rivstart den snabbaste vägen till språket. Rivstart består av textbok, övningsbok och lärarhandledning. Lärandet går snabbt framåt med tydlig struktur och med snabba repetitioner. Teman i kapitlen och den grammatiska progressionen bygger på nivåbeskrivningarna i Europarådets nivåskala (GERS) och går igenom nivåerna A1–C1. Övningsböckerna med grammatikövningar vävs in i textboken genom hänvisningar. Rivstart passar även bra för studier på egen hand eftersom pedagogiken och arbetet med textbok och övningsbok är lätt att förstå.

Lärarhandledning

Här finns tips för undervisning, kopieringsunderlag och tester där eleven själv kan se sin språkutveckling. Du hittar också manus till hörövningar. Lärarhandledningen är webbaserad. Licensen gäller för en lärare i 12 månader.

Kostnadsfritt extramaterial

Rivstart fortsätter på webben! Här finns extramaterial som övningar, ordlistor, ordkort för ordträning, verblista ljudfiler och mycket mer som passar extra bra för elever som studerar på egen hand eller för grupper med varierande kunskapsnivåer.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan
 2. +
 3. Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra upplagan

De som köpt den här boken har ofta också köpt Rivstart B1+B2 Textbok inkl ljudfiler, andra up... av Paula Levy Scherrer, Karl Lindemalm (häftad).

Köp båda 2 för 864 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Rivstart B1+B2 Övningsbok, andra upplagan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bästa läromedlet för svenska
  Kath, 28 februari 2023

  Den bästa boken för att lära sig svenska som jag provat. Mycket komplett material. Perfekt också för att studera på egen hand.

 2. jättebra övningar
  melody salvall, 13 april 2021

  detaljerad övningar finns example ,lätt att förstå, jag är nöjd och väntar på den andra boken rivstart B2+C1.lagom pris, värd att köpa.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna